پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

هشدار شدید ریاض در خصوص حمله به رفح

هشدار شدید ریاض در خصوص حمله به رفح وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای گفت که رفح آخرین پناهگاه صدها هزار آواره در غزه است و حمله به این شهر تبعات خطرناکی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه عربستان سعودی امروز (شنبه) در بیانیه‌ای در خصوص عملیات نظامی رژیم اشغالگر قدس در شهر رفح در جنوبی‌ترین بخش غزه هشدار داد.

 

به نوشته خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، در این بیانیه آمده است: «عربستان سعودی در خصوص تبعات بسیار خطرناک ورود به رفح و حمله به این شهر در غزه هشدار می‌دهد، جایی که پناهگاه صدها هزار نفری است که تجاوز وحشیانه اسرائیل آن‌ها را مجبور به فرار به این شهر کرده است».

 

ریاض تأکید کرد که قاطعانه با کوچ اجباری ساکنان رفح مخالف است و آن را به شدت محکوم می‌کند.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «لازم است تا جنگ هرچه سریع‌تر متوقف شود و در پی این میزان بی توجهی به نقض قوانین بین‌المللی و بشری، ضرورت دارد تا نشست شورای امنیت برای منع اسرائیل از یک فاجعه بشری تشکیل شود».

 

دولت سعودی تأکید کرد که تمامی حامیان اسرائیل و تجاوز به غزه مسئول هرگونه وقوع فاجعه در رفح هستند.

 

در این میان با ادامه اصرار مقامات رژیم صهیونیستی برای عملیات زمینی در شهر رفح، سازمان‌ها و نهادهای فلسطینی در خصوص حمله به این شهرِ مملوء از آوارگان هشدار دادند.

 

در این راستا «احمد الصوفی» شهردار رفح به شبکه الجزیره گفت: «از جامعه جهانی و هر وجدان بیداری در جهان می‌خواهیم که برای توقف این نسل‌کشی در حق مردم فلسطین وارد عمل شوند، هر گونه اقدام نظامی در شهر که بیش از ۱.۴ میلیون فلسطینی را در خود جای داده است موجب فاجعه و حمام خون خواهد شد».

 

با یان حال نتانیاهو از چند روز گذشته با رد شروط حماس برای آتش‌بس مدعی شد که حمله زمینی را تا رفح ادامه خواهد داد. نتانیاهو گفته است که غلیه بر حماس بدون حمله به رفح ممکن نیست.

 

رفح واقع در جنوب نوار غزه است و بیش از یک میلیون فلسطینی آواره‌ را در خود جای داده است. منطقه‌ای نزدیک به مرز مصر که هم‌اکنون نیز چندین بار مورد هدف بمباران‌های ارتش اسرائیل قرار گرفته و موجب شهادت ده‌ها آواره فلسطینی شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار